Cautare

2286 de rezultate pentru "rupa sorin" (2.92 secunde)
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... Sorin Danciu: ... SORIN DANCIU:
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul. ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU:
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! ... Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest.
nu poate sau nu vrea sa o rupa cu propria nomenclatura. ... Desigur, cei care viseaza la o noua suspendare a presedintelui vor incerca sa rupa cat mai multi lideri PDL de seful statului, in frunte cu Emil Boc, daca se poate tot partidul.
Pe de alta parte, solicitat sa precizeze daca, in opinia sa, Alianta este in pericol sa se rupa in urma neintelegerilor din ultimele zile, liderul liberal a aratat ca i-ar parea rau ca Alianta sa se rupa "pentru ca PD nu-si respecta angajamentele".
De asemenea, continua Dan Pavel, PSD se afla acum exact in momentul in care s-a aflat PNL, atunci cand Traian Basescu a incercat sa rupa partidul. "Pesedistii se simt acum cum se simteau liberalii in momentul in care Basescu a incercat sa le rupa partidul.
Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare.
Ion Iliescu a subliniat ca nu este bine ca USL sa se rupa, chiar daca exista in interior "frecusuri firesti" unei coalitii. ... Dar eu cred ca nu e bine sa se rupa o alianta care si-a demonstrat eficienta si necesitatea in conditiile actuale.
Crin Antonescu nu isi permite sa rupa USL, nici sa fie cauza rupturii, desi, asa cum spuneam mai sus, are tot mai mari indoieli in privinta viitoarei sustineri dinspre PSD.
Inca nu s-a luat hotararea in PNL sa se rupa definitiv cu PSD. ... Parerea mea e ca va fi inainte de europarlamentare "Inca nu s-a luat hotararea in PNL sa se rupa definitiv cu PSD.
Pe de alta, cot la cot, ai nostri si ai lor - ai mai mari - si-au dat cu parerea cum trebuie anul asta litoralul sa rupa targul si sa desfaca, larg, baierele, pungilor. ... Dar pana sa rupa norii, bietul de el s-a cam luat cu mainile de cap.
Asa ca asteapta fie ca dusmanii (baietii aceia de pe „lista neagra”) sa isi rupa gatul in latul Parchetului Anticoruptie, fie sa rupa bucata de partid dispusa sa il urmeze - asta daca prima varianta nu se materializeaza intr-un viitor relativ apropiat.
Motiunea ar fi votata pe blat si de PD, instruit mai demult de Basescu sa ingroape guvernul si sa o rupa cu liberalii, in formula condusa de Tariceanu. ... Cat vor reusi sa rupa?
Mai pe romaneste, daca oricum li s-a rupt tuturor, de ce sa nu ti se rupa si tie? Grija mare, insa, sa nu ni se rupa si noua!
Conducta care alimenteaza Targu Jiu este pe cale sa se rupa, dupa ce a fost afectata de cutremurul puternic din 13 februarie si de cele aproape o mie de replici care au urmat.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Fostele glorii ale Craiovei Maxima, Rodion Camataru si Sorin Cartu, au fost invitate la sedinta de ieri a AG.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
google-analytics.com